Spremnici


Naša temeljna aktivnost je izgradnja i održavanje skladišnih prostora za industriju nafte i plina. To uključuje atmosferske spremnike, spremnike za skladištenje nafte i naftnih derivata, kuglaste spremnike pod tlakom za skladištenje plina i sl.

 

Montmontaža-Oprema d.o.o. posjeduje vlastite resurse za nabavku materijala i izgradnju skla- dišnih spremnika (cilindričnih ili kuglastih) i to od malih do vrlo velikih dimenzija. U suradnji s našim partnerima u mogućnosti smo ponuditi različite vrste usluga i opreme, što između ostalog uključuje projektiranje, elektro–instrumentacijske radove, površinsku antikorozivnu zaštitu, toplinsku izolaciju, te sva vezana testiranja i puštanje u rad.

Naš opseg isporuke uključuje i različite vrste sprem ničkih krovova te unutarnjih membrana:

• Fiksne krovne kupole

• Plutajući krovovi u izvedbama: single deck, double deck, s aluminijskim membranama itd.

Montmontaža-Oprema d.o.o. posjeduje reference za brojne uspješno izvedene projekte izgradnje spremnika za naftu i plin u Hrvatskoj.

Održavanje i sanacija spremnika


Montmontaža-Oprema d.o.o. posjeduje opsežno iskustvo u području održavanja i reparacije skladišnih spremnika.

Izvodimo velik broj različitih servisnih radova uključujući i složene rekonstrukcijske zahvate na skladišnim prostorima.

Detaljno planiranje i efikasni radni procesi su ključni za minimalizaciju zastoja u radu spremničkih postrojenja prilikom provedbe servisnih radova i/ili radova održavanja.

Galerija:


Krk

ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING d.d - Strojarska montaža spremnika A-1514 i A-1516 ( 2 x 80.000 m3 ) na terminalu Omišalj, Krk.

Krk (2018)

JANAF d.d. - Izvođenje radova strojarske montaže spremnika 2 x 80.000 m3, na JANAF-ovom terminalu Omišalj - Krk (2018)

Kuglasti spremnik (Rijeka)

ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING d.d. - Kuglasti spremnik » 336 SE-022 « (5000 m) za skladištenje UNP-a, u Rafineriji nafte Rijeka.

Spremnici (Žitnjak)

JANAF d.d. - dogradnja rezervoarskog prostora: spremnici TK-6305, TK-6306, kapaciteta 20.000 m3, na lokaciji PJ Terminal Žitnjak.