Zapošljavanje


Montmontaža-Oprema d.o.o. prepoznaje i cijeni važnost i vrijednost ljudskog kapitala kao jednog od temeljnih uporišta daljnjem razvojui prosperitetu Društva.

Radi povećanog opsega posla i novootvorenih gradilišta imamo potrebu za dodatnim univerzalnim zavarivačima. Radi se o poslovima na području grada Zagreba, te dijelom na terenu unutar Republike Hrvatske. Osobe koje smatraju da ispunjavaju zahtjeve vezane uz barem jedan od dolje navedenih postupaka zavarivanja, mogu se prijaviti na oglas. Nakon prijave ćemo dogovoriti termin radne probe koja će se odvijati uz nadzor našeg inženjera za zavarivanje (EWE).

Uvjeti:


Poželjno znanje engleskog i njemačkog jezika

Minimalna starosna dob 30 godina.

Potvrda o nekažnjavanju.

Iskustvo od minimalno 5 godina u traženom poslu.

Minimalno KV stručna sprema.

Korisni savjeti

Uvodni dio – započnite zamolbu navodeći radno mjesto za koje se javljate, kao i gdje ste vidjeli natječaj za to radno mjesto

Reference – ukratko se navode kvalitete, relevantno radno iskustvo i postignuća koja Vas čine dobrim kandidatom za radno mjesto na koje se prijavljujete

Ukoliko ispunjavate tražene uvjete, molimo Vas da svoj životopis pošaljete isključivo na našu mail adresu: posao@mmo.hr

Nakon preuzimanja i analize, naša služba Ljudskih resursa će Vas po potrebi kontaktirati i odgovoriti na sva Vaša pitanja.